Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg slutte å røyke og snuse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er en jente å 14 år som røyker og snuser. Foreldrene mine veit det ikke å har nettop vått tilbud om eg vil kjøpe vape av en eldre venn. Egt så vil jeg ikke snuse eller røyke men eg har vorte avhnning. har dere noen tips til og slutte? eg angrer eg startet og det tar alle pengene mine eg sparer. Håper på svar vil ikke forsette sån når eg blir stor....

SVAR

Besvart 06.10.2019 15:13:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Vil du slutte å snuse?

Det er vanskelig å slutte med snus, men det er mulig. Kanskje du bare skal hoppe i det? Her får du forslag til slutteoppskrift.

 

Les mer
attach_file

Fem tips til deg som vil slutte å røyke

Har du lyst til å slutte å røyke, men sliter med å få det til? Helsedirektoratet gir deg fem gode tips som kan hjelpe deg å bli kvitt avhengigheten for godt.

 

Les mer
attach_file

Fakta om snus

Hvordan føles det å snuse? Er det helseskadelig og hva er aldersgrensen? Hvor lang tid tar det å bli avhengig? Er snus farligere enn røyk? Her får du forhåpentligvis svar på alt du lurer på om snus.

 

Les mer
attach_file

Alt du bør vite om røyking

Sigaretter er det farligste produktet som selges og tar livet av mer enn halvparten av dem som bruker det. Det er heldigvis veldig få norske ungdommer som begynner å røyke og mange voksne har klart å slutte. Likevel dør fortsatt rundt 6000 nordmenn av røyking hvert år.

 

Les mer
account_circle