Hopp til hovedinnholdet

Søsteren min er slem mot meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg trenger hjelp. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre lenger. Min søsters oppførsel (13) er umenneskelig mot meg. Foreldrene mine sier det er min skyld og at det er jeg som gjør at hun slår meg og sier groteske ting til meg. Foreldrene mine sier at det er jeg som må ut av huset, men jeg klarer meg ikke alene. Er det virkelig sånn? At det er den som får det fæle mot seg, som skal få straffen om å måtte flytte??! DET ER NOE GALT MED DENNE VERDENEN. Ikke våg dere fra ung.no og bare skrive at dere liksom skjønner og at det kommer til å gå bra og at jeg liksom bare må snakke med de i familien. DET GÅR IKKE!!! Skjønner dere ikke det? Hvis man skulle ha fått ting til å gå bra med å snakke sammen, så hadde det ikke vært krig i verden! Dere gjør ikke en god nok jobb på her på å svare ordentlig? Dere kommer bare med at dere skjønner og blablabla. Synes det skal komme ordentlige fagfolk i stedet. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å få en fin hverdag uten en slem søster og at jeg får alt på meg!

SVAR

Besvart 08.10.2019 12:32:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle