Hopp til hovedinnholdet

Det har vært flere hendelser med akkurat denne læreren.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg føler meg urettferdig behandlet på skolen av en stygg idiotlærer. idag skulle jeg gå å bytte stol fordi den knirket å så spurte jeg om jeg kunne det først sa han nei men så maste jeg litt å da sa han ja når jeg gikk å hentet stol tok jeg en med hjul fordi det er mange i klassen som har stol med hjul å når jeg tok den begynte han å rope å reiv den ut av hånda mi sånn at jeg nesten fikk sår å så fortsatte han å rope Jeg lurer på hva jeg skal gjøre? fordi vi har sagt det til han mange gang å det hjelper ikke Det har vært flere hendelser med akkurat denne læreren å jeg gidder ikke å skrive alle Hilsen jente 13 år

Besvart 08.10.2019 16:17
 

Svar
Hei!

Jeg tenker at du skal få hjelp fra dine voksne der hjemme med å ta opp saken med kontaktlærer. Alle elever har rett på et trygt og godt skolemiljø (Opplæringsloven, § 9a). 

Når elever tar opp slike saker, plikter lærerne å melde fra til rektor, som så må undersøke bekymringen, innen kort tid.De foresatte skal få beskjed om dette. Når saken er undersøkt, og det er funnet grunnlag for det, skal rektor lage en plan, sammen med eleven(e) det gjelder, og de foresatte, for at skolemiljøet skal bli bra igjen. Skolen gjøre dette, faktisk, de har ikke lov til å overse meldinger om slike hendelser.

Lykke til!

Vennlig hilsen lærer/rådgiver, ungdomsskole, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Skoleproblemer? Få hjelp av Elevorganisasjonen

Elevorganisasjonen (elev.no)

Har læreren din lov til å stryke deg på en prøve du ikke har vært på? Elevorganisasjonen er tilgjengelig på både sms og e-post, og kan hjelpe deg med problemer du har på skolen.

Les mer

- Jeg blir urettferdig behandlet av læreren min

Frustrert jente foran PCen (colourbox.com)

Læreren min blir alltid sint på meg og gir meg dårligere karakterer enn jeg fortjener. Hva kan jeg gjøre?

Les mer

Urettferdig behandlet på skolen? Dette kan du gjøre!

stoler på pultene (colourbox.com)

Blir du ikke sett i timene? Og får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å løse problemet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit