Hopp til hovedinnholdet

Han prøvde å ha sex med meg, kan jeg være gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg var på fest for rundt en uke siden, og endte opp med å drikke litt for mye. Jeg husker bare litt av det som skjedde, dessverre. Jeg endte opp på et rom med en gutt, som prøvde å ha sex med meg uansett hvor mange ganger jeg sa nei, men er usikker på om vi faktisk hadde sex eller om han i det hele tatt kom inni meg. Jeg tok ikke noe angrepille dagen etter og har ikke tatt en i det hele tatt fordi jeg ønsker å fortrenge det som skjedde. Jeg hadde ikke eggløsning da det skjedde, men mensen er forsinket med 4 dager. Vet den blir forsinket litt her og der, men jeg blir bare så utrolig stressa med tanke på det som skjedde. Hva er sjangsen for at jeg kan ha blitt gravid?

SVAR

Besvart 10.10.2019 18:40:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav, sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
attach_file

Mensen har ikke kommet til tiden

Du kan irritere deg over at mensen kommer, men når den ikke kommer som den skal, kan du bli bekymret. Det kan være ulike grunner til at mensen ikke kommer til tiden.

 

Les mer
account_circle