Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg rette opp i en stor feil jeg har gjort?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har gjort noe SKIKKELIG dumt.. den personen vet hvordan jeg ser ut men han spurte om jeg kunne sende et bilde fordi han ville ha meg på streaken Hannes, og da sendte jeg et bilde av en annen og sa det var meg om sommeren, og at jeg fikk lysere hår osv.. og det var for noen dager siden, men idag fikk han snappen til hun som jeg sendte bilde av.. og nå har han på en måte funnet ut at jeg faket at jeg var hun... og han har sendt brukernavnet mitt til hun! Og jeg går jo på laget hennes... kommer til og få et så stort rykte.... hva kan jeg gjøre?... hva skal jeg si?..

SVAR

Besvart 13.10.2019 21:31:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Å be om unnskyldning

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Rykter og ryktespredning

Rykter er opplysninger om noe eller noen som spres til én eller fler personer. Ryktene kan være både sanne og usanne, men de handler ofte om ting som setter andre i et dårlig lys.

Av Skage, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle