Hopp til hovedinnholdet

Er dette seksuelle overgrep? Bør eg fortelle dette til moren?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 13 år. For 2 mnd siden fikk eg en fantastisk kjæreste! <3 Vi har det så kjempe bra sammen <3 Men så hadde hun da vært på Lan med noen venner. Etter Lane ringer hun meg og så snakker vi sammen, jeg spør om hun har hatt det koselig. Hun sier "Ja". Men så sier hun at hun sto i en klynge og der var det en gutt hun kjente litt fra før av som sakte tok hånden sinn fra låret hunnes ned til "fitten". Hun sier at hun ikke klarte og gjøre noe, men hun rygget bak over. Hun sier også at dette skjedde 2 ganger. (Det er forresten sønnen til tysk-læreren hunnes) Er dette Sexuele overgrep? Bør eg fortelle dette til moren hunnes? (Når eg spør om eg skal si det til moren hunnes sier hun Nei.)

SVAR

Besvart 12.10.2019 08:28:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle