Hopp til hovedinnholdet

Jeg faket at jeg var en annen på snap, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har gjort noe SKIKKELIG dumt.. den personen vet hvordan jeg ser ut men han spurte om jeg kunne sende et bilde fordi han ville ha meg på streaken Hannes, og da sendte jeg et bilde av en annen og sa det var meg om sommeren, og at jeg fikk lysere hår osv.. og det var for noen dager siden, men idag fikk han snappen til hun som jeg sendte bilde av.. og nå har han på en måte funnet ut at jeg faket at jeg var hun... og han har sendt brukernavnet mitt til hun! Og jeg går jo på laget hennes... kommer til og få et så stort rykte.... hva kan jeg gjøre?... hva skal jeg si?..

SVAR

Besvart 16.10.2019 08:41:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Å be om unnskyldning

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
account_circle