Hopp til hovedinnholdet

Jeg sendte en video til venninnen min der hun ble snakket ned.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år og jeg har gjort noe veldig dumt. Jeg sendte en video av meg selv mens noen andre snakket litt ned på vennen min, og jeg sendte videoen av meg selv til vennen min.. Opptakket var dum ting av meg å gjøre og jeg vet det. Jeg er dum og jeg tenkte ikke. Jeg pratet med læreren om det og hun sa at dette kunne bli større/straffbart. Jeg sendte denne videoen fordi jeg ar sjalu på at hun som baksnakket var en bedre venn enn det jeg var. Jeg har beklagd og jeg sagt unnskyld. Men hun vil ikke tilji meg og det forstår jeg. jeg vet det jeg gjorde ikke var greit og jeg skal aldri gjøre det noen sinne igjen. Jeg vil ikke ha noe på rullebladet og jeg vil ikke havne i fengsel. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og hva vil skje med fremtiden min?

SVAR

Besvart 16.10.2019 09:06:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Å be om unnskyldning

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
account_circle