Hopp til hovedinnholdet

Skulle ønske jeg hadde levd livet mitt annerledes.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skulle ønsket jeg var med de i klassen i friminuttene på barneskolen og ikke for meg sjøl, jeg hadde engasjert meg i fritidsaktiviteter i den alderen jeg kunne starte fra, jeg hadde skaffet meg jobb fra den alderen jeg kunne, jeg hadde tatt førerkort i alle kjøretøy man kan ta i, jeg hadde gått på et studieforberedende utdanningsprogram eller aldri gått verken på vg1 studieforberedende utdanningsprogram/yrkesfaglig utdanningsprogram for å heller skaffe meg jobb. Resultatet av det alt det her er at jeg er en målskive hvor livet mitt ikke ligger i mine hender nå lenger. Det er lærere, venner, bekjente, slektninger og familie som ser på meg som psykisk ustabil, utviklingshemmet person som ikke kan fungere optimalt som de andre normale menneskene. Jeg ønsker ikke å dø men klarer ikke leve livet mitt som det er nå. Alt er ødelagt for meg. Jeg har ikke jobb engang. Jeg kommer aldri til å få en jobb på grunn av den jeg er. Det hadde vært bedre hvis jeg kunne begynt på nytt.

SVAR

Besvart 16.10.2019 17:27:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
account_circle