Hopp til hovedinnholdet

Han screenshottet bilder av meg, hvordan kan jeg få han til å fjerne dem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei E sendte noen bilda til en gutt. Væt ikke hva han het sida han hadde ett anna navn på snap. Sendte 2 bilda der e va i undertøyet å noen bilde der e hadde klea. Bildan e sendte ble sendt fra kamerarullen min. Dagen etter på våkna e å såg at han hadde tatt 3 skjermbilda av chatten. Å de va der bildan hadde vert. Så blokka han me. Han gjorde ta her når han visste att e hadde lagt me. E de noe som kan gjørs for å få fjerne bildan fra telefonen hans?

SVAR

Besvart 22.10.2019 18:57:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vet du hvem du chatter med?

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Har du delt nakenbilder av andre?

Har du videresendt et bilde som bare var ment til deg og skjønt at det ikke var en ok ting å gjøre? Her er noen tips til hvordan du kan rydde opp.

 

Les mer
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
account_circle