Hopp til hovedinnholdet

Har blitt slått da jeg var liten

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg må bare dele noe og d må jeg! Jeg så en video av en kvinne som skulle ta på babyen sin litt klær. Den gråt, men d hun gjorde var å slå den. D jeg vil dele er at jeg har blitt slått da jeg også var liten, og jeg skal fortelle hvordan det føles og hvordan man har det. Når man blir slått gang på gang og vet at du ikke kan gjøre noe, så er det sånn at på en måte liksom du blir stengt inne i en plass. Det er sånn det er. (Inne i hodet altså) Og man føler at man ikke er ønsket. Når jeg tenker tilbake på den følelsen, så føleste ut som man nettop har hatt en heftig krangel med mamma der hun sier at hun hater deg osv. Og at det er Søndag og regner, og du har fult av lekser som du ikke har fått gjort. Dette er vanskelig og skrive, men ikke minst vanskelig å forklare, dette er ikke noe spørsmål, men jeg vet ikke hvor ellers jeg kan få delt dette anonymt. Jeg sitter her i tårer med handuken. Dette må ingen voksne gjøre mot noen barn, da er voksne feige, barn er uskyldige! #donthurtchild

SVAR

Besvart 20.10.2019 11:55:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Mange barn og ungdom lever med vold og overgrep i familien, fra kjæresten eller fra andre. Men det er ikke alltid de tenker på dette som vold. Det viktig å vite om det er vold du opplever.

 

Les mer
account_circle