Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg slutte å være venninne med henne når hun ditcher meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en veninne som alltid skal ditche meg når vi har en avtale om å møtes. Dette har pågått VELDIG mange ganger nå. Hun gjorde dette sist også. Hun sendte meg en melding om å møtes på byen. Jeg brukte derfor lang tid på å sminke meg, og kle på meg. Jeg tenkte vi skulle ha det gøy! Når jeg dro ut merket jeg at hun sluttet å svare meg. Da skjønte jeg med en gang at hun kommer til å ditche meg igjen. Jeg har flere ganger tatt dette opp med henne og sagt at det ikke er greit. Hun må alltid gi beskjed om hun ikke kan møte opp. Hun sliter veldig psykisk, og har gått igjennom utrolig mye. Syntes derfor veldig synd på henne. Men jeg syntes ikke det er en unnskyldning for å ikke gi beskjed til meg. Dette er den fjerde gangen vi har hatt avtale om å møtes, også plutselig så svarer hun meg ikke mer når jeg er ute av døren. Sist helg ble jeg ordentlig lei meg. Jeg følte meg utrolig ensom, og som en dust helt alene på byen. Hennes unslyldning var at hun ble full. Bør jeg droppe henne?

SVAR

Besvart 21.10.2019 23:03:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle