Hopp til hovedinnholdet

En gutt har spredt en video av at jeg fingrer meg selv

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer veldig på hva jeg skal gjøre akkurat nå. Det var en gutt som maste og maste om at jeg skulle sende en video av at jeg fingret meg selv. Han bor i samme by og er like gammel som meg. Jeg sa nei flere ganger, men han stoppet ikke med å mase. Til slutt sa jeg ja og sendte det. Men jeg sendte bare fordi jeg sa han måtte love å ikke vise det til noen, sende det til noen eller ta skjermopptak. Og dette lovet han. Det gikk noen uker før jeg begynner å få høre av vennene mine at han tok skjermopptak og viste det rundt til folk. Jeg har fått høre dette av en av mine nærmeste venner fordi hun var en av de han viste videoen til. Jeg viste ikke at han tok skjermopptak fordi det kom ikke opp på snapchat. Så han har brukt noe annet tror jeg. Nå er jeg veldig lei meg og jeg angrer på at jeg gjorde det. Jeg vet han har vist det til hvertfall 5 stykker, men hvem vet hvor mange som egentlig har sett det. Han nekter for at han har vist det til andre. Hva skal jeg gjøre nå??? Kan jeg anmelde?

SVAR

Besvart 29.10.2019 09:31:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle