Hopp til hovedinnholdet

For 3 år siden sendte jeg nudes til en eldre gutt, kan han straffes nå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, da jeg gikk i 6.klasse så sendte jeg nudes til en i 10.klasse på skolen min. Grunnen til at jeg var så dum å sende er fordi jeg var kjempe «forelska» og han ga meg på en måte oppmerksomhet. Det sto ikke at han hadde screenet det, men han hadde gjort noe får å få tak i det. Idag går jeg i 9.klasse og han siste året på videregående egentlig. Han har jobb i sjøforsvaret, så jeg lurte på, kan han bli straffet den dag idag? Jeg har ikke turt å gjort noe med det før nå. Men nå skjønner jeg at det han gjorde absolutt ikke var greit. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 01.11.2019 08:45:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle