Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at en jeg kjenner ikke har det bra

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skriver ang. en 6 år gammel jente på jobb. jeg jobber som trener i en turnforening, jeg er redd for at hun kanskje ikke har det så bra hjemme eller i sitt tidligere hjem muligens ( hu bor hoss besteforeldrene i fra hva jeg har oppfattet) jeg har snakket med sjefen om hva vi kan gjøre. men er usikkere. prøver gjerne nye ting, men gir opp raskt og blir sur om hun ikke klarer alt det di andre kan. Vært voldelig/ aggressiv og frekk mot andre i partiet og mot hjelpe-trener en del ganger. Har en tildens til å vandre av gårde, in på andre stasjoner og ikke så glad i å følge beskjeder. Har ikke lyst til å snakke, snur ryggen eller springer vekk om vi prøver å snakke med henne (har ikke sprunget ut av bygget, men har truet med å springe vekk/hjem). Oppdaget at når hun blir sur (ofte uten noen klar grunn) så hvisker hun ting til seg selv. Ord og setninger som: jeg er dom. jeg er ubrukelig (noe som blir gjentatt ofte). jeg kan ingenting. Du burde ha kvelt meg, jeg må på sykehuset.

SVAR

Besvart 01.11.2019 16:06:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle