Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg saksøkte universitetet? kan jeg anmelde for falske anklager?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har gått på universitet første år og jeg ble anklaget for en drøss usanne påstander fra noen anonyme studenter. Dette endte med at skolen ikke gav meg adgang til praksis. Det har blitt sendt inn en formell klage fra min advokat der han påpeker at ingen bevis av noe som helst slag har blitt lagdt frem og derfor burde anklagelsene annulleres. Universitet bare slukte hva studentene sa og sendte saken vidre til klagemda som bestemte å utestenge meg. Det var drøye anklagelser og har gjort at jeg da ikke har fått fullført første året mens saken pågår. Dette er 7 mnd siden og jeg mister også neste år bare på å vente. Dette har resultert til at jeg ikke har lyst til å dra tilbake dit igjen og føler den retning utdannelse jeg tok gikk rett i søpla. Er det noe mulighet å saksøke universitet og anmelde de studentene eller noe? Dette har kostet meg kroner i studielån og ført til at jeg går til psykolog for å sortere ut alt dette å tenke nye veier.

SVAR

Besvart 02.11.2019 11:32:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer i kroppen når du trener

I denne artikkelen forklarer vi hva som skjer i kroppen ved trening, både under trening og som følge av trening.

 

Les mer
account_circle