Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg flytte til Hawaii?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har veldig lyst til og bo i Hawaii når jeg blir større, kanskje også studere der osv. men jeg vet ikke helt hvordan. Jeg vet man må ha visum eller no for og få bo der men tror du kanskje du kan forklare meg hvordan man får det? Og er det for tidlig og få det nå, isåfall når burde jeg få det? Og vet du kanskje noe om ca hvor mye det koster og bo i Hawaii? Jeg vil helst bo i Kauai. Koster det mye? Og når kan jeg flytte hjemmefra? Er det lov og flytte hjemmefra uten om og spørre foreldrene etter man er 18? Takk for svar!

SVAR

Besvart 17.12.2020 19:38:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva koster det å bo?

Hva bruker du penger på når du bor for deg selv? Sett opp et budsjett, så får du kontroll over pengene dine.

 

Les mer
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
attach_file

- Har noe på rullebladet - kan jeg reise til USA?

Jeg ble tatt for nasking for noen år siden. Har tenkt å studere i USA etter videregående, og lurer på om det at jeg har noe på rullebladet får noe å si. Har hørt at det er vanskelig å få reise til USA med noe på rullebladet. Utenlandsstudier er noe jeg har drømt om bestandig, og USA er favorittlandet. Blir så lei meg hvis den tabben jeg gjorde en gang for lenge siden skal ødelegge planene mine.

 

Les mer
account_circle