Hopp til hovedinnholdet

Vurdert å flytte sammen til utlandet for å jobbe

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg og en kammerat har vurdert å flytte sammen til utlandet , eventuelt London , England steder. Jeg lurer på åssen man ordnet dette med jobb og åssen man får pengene til økonomien. Vi vurderer dette altså når vi blir 18 år . Så skal vi gå på den samme linja så vi kan flytte samme tid. Og få samme jobb. Åssen fungerer det i utlandet , Hvor er det størst sansynelig het for og få jobb . vi har over gjennomsnittet i karakterer. Vi ligger likt , mellom 4 - 5 Media og kominikasjon kunne vel vært et alternativ. Så skal vi bo i samme leilighet / hybel. hva ville du gjort , anbefaler du dette ? Vi vil ikke bruke opp livet vårt på og spille data spill i Norge. Please svar , og gjerne gi oss tips med dette prosjektet , vi er villig til og leve billig periode. *

SVAR

Besvart 03.11.2010 09:20:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Endelig et friår - hva skal du finne på?

Skal du ha en pause fra skole og utdanning? Usikker på hva du vil bruke året til? Jobbe, reise, oppleve noe nytt, bli kjent med nye mennesker? Her får du tips til hva friåret kan inneholde.

 

Les mer
attach_file

Drømmer du om en jobb i utlandet?

Mye skal ordnes, og planlegging tar ofte lenger tid enn du tror. Det er ikke alltid lett å få seg jobb i et ukjent land. Ta initiativ, skaff deg informasjon og finn ut hva som er mulig.

 

Les mer
account_circle