Hopp til hovedinnholdet

Mye fravær som lærling

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Nå jobber jeg som lærling - snart ferdig - og er så og si første gang jeg er ute i arbeidslivet. I løpet av to år har jeg for det aller meste vært på jobb. Jeg elsker å jobbe, og er glad for den erfaringen jeg har fått. Spesielt i løpet av fjoråret opplevde jeg både en blanding av at jeg mistet litt motivasjon, var litt depressiv, og ting gikk litt opp og ned. I løpet av i fjor og deler av 2019 har jeg opplevd å være "ofte" syk og hjemme fra jobb. Har av en eller annen grunn opplevd magesmerter og andre diverse ting som har gjort at jeg ikke greier å konsentrere meg/jobbe effektivt. Når jeg ser på hvor mange ganger dette har skjedd i løpet av to år, så og si 1 gang i måneden i omtrent en 7-måneders periode (tilfeldig i løpet av året) Jeg har fått litt kalde føtter, og er utrolig redd for at det skal påvirke stort til ny jobb. Men jeg har godt karaktersnitt, CV med en del innhold, og flere referanser. Sannheten er vel at det er mange med "mye" fravær i jobbintervju.. Hjelp? Er så redd

SVAR

Besvart 12.06.2019 21:05:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jobbintervjuet - slik får du jobben

Få tips til hvordan du forbereder deg til et jobbintervju, og bli kjent med spørsmålene som er vanligst å stille på et intervju.

 

Les mer
attach_file

Lærlingers rettigheter og plikter

Er du ferdig med Vg2 og skal bli lærling i bedrift? Da er det mange ting å huske på. Pass på at du gjør det som kreves av deg, og at du får de rettighetene du har krav på!

 

Les mer
account_circle