Hopp til hovedinnholdet

Jeg har søkt over 40-50 jobber som butikkmedarbeider men får aldri jobben

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har søkt over 40-50 jobber som butikkmedarbeider men får aldri jobben eller blir ikke besvart i det hele tatt. Jeg har til om meg startet å dra ned til butikken for å snakke med sjefen og levere CV-en og jobbsøknaden min men de sier til meg at jeg må søke via butikkens nettside. Jeg har skrevet en god CV og jobbsøknad, jeg brukte blant mange kilder for å skrive den beste CV jeg kan. Hva er det jeg kan gjøre? Jeg bygninger virkelig å bli lei nå. Jeg trenger lommepenger, moren min og faren har ikke særlig god inntekt, pleier å få fem hundrelapp av dem av og til. Jeg har lyst å bli selvstendig. Er det tips dere kan jeg meg for å få jobb.

SVAR

Besvart 24.01.2020 16:09:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jobbintervjuet - slik får du jobben

Få tips til hvordan du forbereder deg til et jobbintervju, og bli kjent med spørsmålene som er vanligst å stille på et intervju.

 

Les mer
attach_file

Tre spørsmål du må overvinne på jobbintervju

De aller fleste intervjuer er hyggelige. Du kommer langt med å være deg selv, puste ut og svare godt. Men det kan også dukke opp vanskelige spørsmål, og da er det lurt å være godt forberedt.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
attach_file

Slik lager du en god CV

CVen kan avgjøre om du får den jobben du drømmer om. Men hva skal en god CV inneholde, og hvordan bør den se ut?

 

Les mer
attach_file

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan formulerer du en søknad? Hva er viktig å ha med? Ung.no gir deg tips til jobbsøknaden.

 

Les mer
account_circle