Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger en jobb for å drive med det jeg elsker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er tretten år og holder på med hest. Jeg har ikke egen hest men på fôr (man betaler for å ha hesten som «din egen» en eller flere dager i uka) og jeg må betale selv. Jeg bruker bursdagspenger og penger jeg får til jul. Men jeg vil ha en jobb, så jeg kan tjene penger så jeg kan kjøpe andre ting også. Siden jeg må spare ALT jeg har av penger. Jeg ønsker en jobb der jeg får fast lønn, men vet dette kan bli vanskelig. Men jeg trenger penger! Hjelp:( Men f.eks VGbud, hvor mye tjener de? Er det egt noen som kjøper aviser lenger? Og butikker tar ikke imot noen under 16 til lett arbeid heller. Og tror ikke så mange vil at en tilfeldig 13åring skal hjelpe de i Hagen eller noe... :/ (Jeg får ikke og vil ikke spørre mamma/pappa om ukelønn siden de gir meg mye annet som å betale for andre aktiviteter) Så ja, kort oppsummert: Jeg trenger en jobb for å drive med det jeg elsker:( -jente 13år

SVAR

Besvart 30.03.2020 14:47:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Under 18 og på jakt etter jobb?

Det kan være vanskelig å finne en jobb om du er under 18 år, men det er ikke umulig. Her er våre fem jobbtips til deg.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
account_circle