Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg jobbe flere år i Australia

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg fyller 18 i år. Neste sommer, året jeg fyller 19, har jeg planlagt å flytte til Australia. Jeg skal ikke studere, men heller jobbe der i tre år før jeg flytter hjem og tar en bachelor. Med tanke på at det er utenfor EØS, jeg skal ikke studere eller flytte for en jobb jeg har i Norge, hva skal jeg gjøre? Har jeg i det hele tatt mulighet til å bo der i de tre årene? Hvem skal jeg kontakte og hvordan skal jeg gå frem? Hvilke rettigheter mister jeg? Jeg spør egentlig om hele prosessen, fra jeg har bestemt meg til jeg pakker kofferten, fordi alt dette er veldig uklart for meg, noe som stresser meg veldig. Kan dere hjelpe meg å skjønne litt mer av dette?

SVAR

Besvart 06.05.2020 16:01:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Drømmer du om en jobb i utlandet?

Mye skal ordnes, og planlegging tar ofte lenger tid enn du tror. Det er ikke alltid lett å få seg jobb i et ukjent land. Ta initiativ, skaff deg informasjon og finn ut hva som er mulig.

 

Les mer
attach_file

Frivillig arbeid i utlandet

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

 

Les mer
account_circle