Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om jobb og hjemmesituasjonen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er egentlig 12, å jeg lurer på om det er en jobb jeg kan tjene litt penger på? Jeg vet at jeg kan bli modell, men viklet firma er med i onebe men dem trenger meg alderi. Er det Kankje en jobb uten om modell som tar i mor 12.åringer? Noe kasse jobb eller noe sånt, pliz Svar meg så fort som mulig venta 2.uker forregang. Jeg sliter litt med selvfølellsen, er det noe jeg kan bygge opp den med? Jeg å min bror krangler veldig mye for tiden. Jeg blir veldig lei meg. Han er 18 da, men jeg er veldig veldig glad i han, men den siste måten disser han meg osv. Jeg har litt dorlig samvittighet ovenfor mamma å, tenk å være mor til to så å si moderne unger som krangler hele tiden. Han spiller minecraft og wow, er det spillene som påvirker han eller hva?? Trenger hjelp :(????

SVAR

Besvart 20.02.2013 19:53:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jobb og aldersgrenser

Visste du at det er ulovlig å jobbe hvis du er under 13 år? Og at du som er ungdom ikke skal ha en jobb som går ut over skolearbeidet?

 

Les mer
attach_file

Bruker du mer penger på spill enn du ønsker?

Klarer du ikke å kontrollere lysten til å spille - selv når du ikke har penger? Da kan du være spilleavhengig. Les mer om symptomene og årsakene til spillproblemer her.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle