Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke hva jeg skal snakke om med folk, uten å si noe teit

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg ønsker hjelp til en ting. Jeg ønsker å være mer "sosial". Jeg er jo ikke akkurat usosial, men jeg greier på en måte ikke å snakke med folk. Et eksempel er at når jeg er på skolen, så kommer jeg på gruppe (eller lignende) med noen jeg ikke pleier å snakke så mye med. Da vet jeg ikke hva jeg skal snakke om, annet enn oppgaven. Så når vi er ferdige, blir det bare stille. Et annet eksempel, er når jeg møter nye folk (gjennom venner), så tror jeg det er vanskelig for folk å bli kjent med meg. Jeg snakker ikke, fordi jeg er redd for å si noe teit. Jeg føler jeg er klein å være med. Jeg har så utrolig lyst til å snakke mye, og bli kjent med nye, uten at de er de eneste som snakker til meg, og ikke motsatt. Jeg aner ikke hvordan, er det mulig for at dere kan hjelpe? Tusen takk:)

SVAR

Besvart 06.05.2014 17:07:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
attach_file

Redd for å dumme deg ut?

Har du lyst til å prøve noe nytt, men stoppes av redselen for å kunne mislykkes? Les hva du kan gjøre for å våge allikevel og bygg opp selvtilliten din skritt for skritt.

 

Les mer
account_circle