Hopp til hovedinnholdet

Hun lurer på om hun er Emo

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) jeg er en jente på 13 år, har ganske oransje stritt hår og grønne øyne. Jeg bryr meg ikke så veldig mye om utseende og jeg synes Emo'r er kule. Jeg vil gjerne ha et sont svart hår som de har, og gå i svarte klær. (Og jeg synes det ser kult ut når de kjærer i seg) jeg har ikke gjort det fordi jeg har hørt noen har sagt at man kan få en sykdom av det. Er det sant? Jeg tørr ikke å fortelle dette til foreldrene mine, fordi de sier at Emo'r er stygge og ekle. :( Noen ganger tenker jeg på Emo'r og søker på bilder av de på Internett. Noen ganger blir jeg mobbet på skolen av andre grunner, de sier for.ek: Ginger..., og jeg blir kjempesur inni meg og sier ikke noe. Jeg har ikke så mange venner og jeg holder meg for det meste for meg selv. Er jeg en Emo? Eller holder jeg på å bli det?? Og ett til spørsmål: hva koster det son cirka for å få et rosa, grønt/blått og svart Emo hår?

SVAR

Besvart 24.05.2014 22:28:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
account_circle