Hopp til hovedinnholdet

Mistet tillit til læreren da han har gått bak ryggen og fortalt om selvskading til helsesøster.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tror det var september(2015) jeg sa til favorittlæreren min at jeg er trans(FtM) og har kutta, jeg ba han om å ikke si noe vidre og han sa at han ikke skulle si det vidre. Noen uker senere sa han det vidre til helsesøster UTEN å spørre meg om det var greit! Han sa bare til meg en dag at helsesøster ville snakke med meg anngående at jeg er trans og jeg ville egentlig ikke, men han sa "komigjen da" så jeg ble med. Jeg trodde han ikke sagt noe om kuttinga så det var ikke så ille, men han hadde sagt alt! Det føles ut som alle vet det. Jeg ble skikkelig lei meg, jeg hadde problemer med å stole på folk før hendelsen, men nå klarer jeg ikke stole på folk i det heletatt... Jeg har hatt noen selvmordsforsøk og tenker på selvmord ganske ofte, jeg snakker litt med en venn, men jeg klarer ikke stole på henne nok. Jeg klarer ikke å gjøre dette på egenhånd og jeg klarer ikke å stole på noen sånn at jeg kan få hjelp. Noe inni meg gjør så jeg må være perfekt, det er umulig å få hjelp pga. det :(

SVAR

Besvart 27.05.2016 11:51:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle