Hopp til hovedinnholdet

Jeg må bruke bleie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 14 år som må bruke bleie rett og slett fordi at jeg fremdeles bæsjer og tisser på meg, før så pleide jeg å bare bruke bleie på natta, men så sa mamma at hun var lei av å vaske klær med bæsj og tiss på seg og skolen er helt enig i at jeg burde bruke bleie på dagtid. Hva skal jeg gjøre? Eller må jeg bare høre på mamma og skolen og bruke bleie på dagtid også, å jeg synes det er flaut å bruke bleie på skolen når jeg er en tiendeklassing og de ler av meg pågrunn av problemet mitt og jeg har også veldig liten tiss den er så liten at man nesten ikke kan se den. Når jeg bæsjer meg ut på skolen så sier jeg bare i fra til læreren min og hun blir med meg på do og skifter på meg og når jeg er hjemme så er det mamma som skifter på meg og når jeg er med venner så er det mødrene deres som skifter bleie på meg. Jeg har en god kompis som har det samme problemet han bruker også bleie og med han så er det også moren hans som skifter på han jeg liker han litt betyr det at jeg er hom

SVAR

Besvart 17.08.2016 21:57:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle