Hopp til hovedinnholdet

Hodet mitt er fylt med kaos på grunn av skole og familie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har fylt problemer og kaos i hodet mitt grunn av familien og skolen. De andre elever har det gøy i lag og på fritida å gå på fest eller besøk hverandre. Jeg får ikke kom besøk til mine venner mamma meinte at dem bor langt UNNs å prøve å stoppe meg. Jeg fikk ikke besøk av dem hos meg. De fleste er flinke men ikke alle. Skole og hjemme gjør ikke så mye får meg bedere ingenting hjelp. Jeg er alltid ensom. Hver natt så tenkte jeg at jeg er bare til å lage mye rot og starte mye tull og tøys at jeg ikke er meg selv og at jeg ikke er vert til noen.

SVAR

Besvart 08.10.2016 16:48:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Hva er tvangsekteskap?

Tvangsekteskap er når du ikke kan velge selv hvem du vil gifte deg med eller utsettes for psykisk press og trusler om å gifte deg.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle