Hopp til hovedinnholdet

Vil klippe håret.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en person som ikke teller meg selv som verken gutt eller jente, men jeg er også genderfluid. Jeg er usikker på om jeg skal klippe håret mitt til en "behagelig" frisyre, aka. Gutte-sveis. Jeg vet at foreldrene mine ikke forstår det med at jeg er genderfluid og noen ganger føler meg som et,det andre,begge eller ingen og andre typer. Moren min ville aldri gått med på det og heller ikke faren min. Jeg har ikke penger til å gå til frisøren heller, jeg tørr ikke å klippe håret mitt selv. Så jeg er i en knipe her. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 03.07.2018 09:27:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle