Hopp til hovedinnholdet

Usikker på egen kjønnsidentitet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente biologisk. Jeg har lenge hatt følelsen av at jeg kanskje har en gutte side av meg også. En lang stund, nesten ett år så prøvde jeg ut litt forsiktig å kle meg som gutt og klippe håret mitt. Jeg følte det ble litt rart fordi ingen forsto helt hvorfor og jeg kunne ikke si noe heller fordi jeg var selv usikker. Så jeg begynnte å spare håret mitt igjen og sminke meg, for en periode gikk det fint. Nå igjen har jeg begynt å få tilbake den følelsen litt. Jeg synes for eksempel gay couples er mye søtere en hetero couples.. i bøker og filmer så blir jeg helt varm inni meg av det! Blir sykt lei meg for at jeg ikke kan være gutt akurat da. Samtidig liker jeg å være jente mye av tiden også. Kjæresten min vet at jeg har snakket om dette for lenge siden, men han sluttet nesten helt å være interessert i sex i den perioden.. så jeg sa at det bare var en fase og at det gikk over. Vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvordan jeg skal løse dette? Jeg vil jo være begge deler? Gode tips?

SVAR

Besvart 05.10.2018 00:24:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
account_circle