Hopp til hovedinnholdet

Trans eller non-binary?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er jente 13 år. jeg lurer på om jeg er trans eller nonbinary? jeg kan noen ganger føle meg 100% som en gutt. og en annen dag kan jeg bare ha 50%gutt i meg. når jeg var i 3-7 års alder gikk jeg i blått og så si bare gutte klær. og noen sa jeg var født i feil kropp, men når jeg begynte å få former. så har jeg noen ganger gått i bukser som er passe(ikke strame) og store hettegensere med en sports bh for å itte få store pupper. og enkelte dager går jeg i strame jeans og singlet... men føker meg fortsatt som gutt. og jeg har spurt helsesøster og søkt rundt på nettet osv,men noen sa jeg kunne prøve ung.no. så her er jeg,men er jeg nonbinary eller trans? folk har mistenkt att jeg var transsittat? hilsen: jente 13 år! kos dere videre

SVAR

Besvart 07.10.2018 15:57:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
account_circle