Hopp til hovedinnholdet

Født som gutt men føler seg som en jente, blir trakassert og mobbet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er født som en gutt men jeg personlig sett klassifiserer meg som jente. Mine foreldre har tatt med meg til en psykolog, og psykologen vurderte om at jeg skulle bli sendt til en institusjon for mine synspunkt og vinkler. Jeg er en gutt men jeg personlig føler jeg er en jente. Jeg ønsker å bli operert for å bli 100% jente, men er under aldersgrensen 18 år. Jeg selv har kledd meg ut som en jente og prøvd meg på andre gutter i klassen, men de har avvist meg og kalt meg masse dumme ting, jeg er kalt for homofil på flere plasser, og blir trakassert og mobbet hver eneste dag. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 12.12.2018 21:20:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
account_circle