Hopp til hovedinnholdet

Er forelsket, men ønsker ikke at partneren skal tilfredsstille han nedentil

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har nylig funnet noen jeg kan se for meg å være med en stund og vi er virkelig forelsket. Jeg er trans ftm og vil ikke at hun skal være borti meg nedentil. Vet at hun forstår at det er vanskelig for meg pga dysfori, men er redd for at hun ikke får det hun vil ha i et forhold. Hun er bifil og helt ok med at jeg fortsatt har ett kvinnelig kjønnsorgan og hun vil tilfredsstille meg også. Jeg vet det er en sjanse for at jeg senere i tiden kan bli komfortabel med at hun er borti meg nedentil, men vet ikke om hun mister lysten til å ha en langvarig forhold når hun ikke blir helt fornøyd med at hun ikke får tilfredstille meg på den måten. vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Har snakket med henne om dette, men vi kommer liksom ingen vei.

SVAR

Besvart 17.12.2018 20:57:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
account_circle