Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor står det gutt, jente og annet? Hva er annet? Mer enn 2 kjønn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvorfor står det gutt, jente og annet? Hva er annet? Hvis jeg føler meg som et apache kamphelikopter idag, er det greit? Skal dere rette dere etter mine ønsker da om å kalle meg et kamphelikopter? Er det mer enn 2 kjønn? Hvorfor lærer vi da på skole at det kun er 2?? X kromosom og xy kromosom. Ikke så vanskelig. Har du pikk, ja da er du mann. Har du gitte, ja da er du kvinne. Det er fakta. Hva man føler betyr ingenting, fakta bryr seg ikke om følelser

SVAR

Besvart 09.01.2019 20:00:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er «guttete» og «jentete». Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

 

Les mer
attach_file

Ordliste LHBTIQ

Lesbisk, homofil, bifil, trans, interkjønn eller queer. Det er sikkert ord du har hørt før, men hva betyr de egentlig alle sammen?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle