Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke om jeg er forvirret eller skeiv, hvem kan jeg snakke med?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en helt vanlig stereotyp jente som lett får venner og er super guttegal! Men nå i det siste så har jeg begynt å få litt følelser for en jente i klassen min.. jeg er ikke tiltrukket av jentekropper egentlig, men jeg hun har så bra personlighet, og jeg føler meg så bra med henne! Det rare med dette er at jeg føler for meg selv at dette er like normalt som at jeg skulle fått følelser for en gutt.. jeg har aldri kysset eller gjort noe med hverken en gutt eller jente, men jeg var 100% sikker på at jeg er hetro, og det er jeg egentlig enda, lurer egentlig på om dette bare er en forvirring for jeg vet jo at jeg liker gutter, det er liksom bare personligheten hennes jeg føler meg tiltrukket av, og utseenet hennes liksom ikke jenter sjenerelt.. jeg vil helst ikke snakke med venninnene mine om det for tror de kommer til å behandle meg anderledels etterpå.. takk på forrhånd

SVAR

Besvart 03.03.2019 22:57:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle