Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir kåt av å gå med jenteklær er jeg trans eller er den en fetisj?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er usikker på meg selv. Det startet når jeg gikk på barneskolen, jeg så va andre jenter gikk med av klær og ville gå med det selv. Jeg brukte storesøsteren min sine klær når jeg var alene hjemme. Det har vært perioder i livet mitt hvor jeg ikke har tenkt på dette og perioder hvor jeg har tenkt veldig mye på det. I nyerer tid har jeg kjøpt jenteklær selv. Men tingen er at jeg blir veldig kåt av å bruke jente klær så vett ikke om det bare er en fetisj. For det startet med at jeg ville bruke jente klær, men hvis jeg onanerer i dag tenker jeg ofte på at jeg er en jente. I tillegg til at jeg fantaserer om at enten en mann eller kvinne dominere over meg å får meg til å kle meg ut som en jente, og så at vi gjør seksuelle ting sammen. Jeg blir veldig oppslukt i dette å det kan gå ut over mitt normale liv. Eks at jeg blir hjemme for å gå med jenteklær og onanere Jeg vett ikke om jeg vil være gutt eller jente. Er jeg transseksuell, har jeg bare en (usunn) fetisj eller hva er det?

Besvart 06.03.2019 21:53
 

Svar
Hei gutt 20!

Det er ikke helt enkelt å svare på spørsmålet ditt om du er transseksuell eller om det er en fetisj du har. For å finne ut dette sikkert, er det derfor lurt om du snakker med en fagperson, for eksempel helsesykepleier eller en sexologisk rådgiver. Tar du kontakt med helsestasjon for ungdom i kommunen din, kan du finne ut hvem du kan prate med.

En kan godt ha en fetisj som handler om at en blir kåt av å ha på seg typiske jenteklær, fantasere om å være og å bli behandlet som jente. Dette er ikke en uvanlig fetisj.

Har en glede og nytelse av en slik fetisj, kan en bli usikker på om det er ok og om det betyr at en kanskje ikke kan være gutt siden en har så stor nytelse av å gå med jenteklær. Får en til å slappe av med fetisjen sin, kan det være at en blir mere trygg på seg selv som en gutt som blir kåt av jenteklær.

Du kan uansett snakke med helsesykepleier eller sexologisk rådgiver om dette, slik at du kan kjenne deg tryggere på deg selv. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.no - oppslagsverket for deg som er ung

Skjermdump ung.no juni 2018

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjønnsidentitet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjønnsidentitet