Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir kåt av å gå med jenteklær er jeg trans eller er den en fetisj?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er usikker på meg selv. Det startet når jeg gikk på barneskolen, jeg så va andre jenter gikk med av klær og ville gå med det selv. Jeg brukte storesøsteren min sine klær når jeg var alene hjemme. Det har vært perioder i livet mitt hvor jeg ikke har tenkt på dette og perioder hvor jeg har tenkt veldig mye på det. I nyerer tid har jeg kjøpt jenteklær selv. Men tingen er at jeg blir veldig kåt av å bruke jente klær så vett ikke om det bare er en fetisj. For det startet med at jeg ville bruke jente klær, men hvis jeg onanerer i dag tenker jeg ofte på at jeg er en jente. I tillegg til at jeg fantaserer om at enten en mann eller kvinne dominere over meg å får meg til å kle meg ut som en jente, og så at vi gjør seksuelle ting sammen. Jeg blir veldig oppslukt i dette å det kan gå ut over mitt normale liv. Eks at jeg blir hjemme for å gå med jenteklær og onanere Jeg vett ikke om jeg vil være gutt eller jente. Er jeg transseksuell, har jeg bare en (usunn) fetisj eller hva er det?

SVAR

Besvart 06.03.2019 21:53:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
account_circle