Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om hun er trans?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg er ei jente på 14år,og eg lurer på om eg er trans. Eg liker veldig godt guttekleder,ting og typiske "gutter spill". Er jente og liker litt å være det, men føler meg som litt gutt også. Har veldig lyst til å klippa meg veldig kort og gå med guttekleder.. Eg har alltid følt at det er noko annleis med meg og at eg ikkje er normal,for da kan eg ikkje væra. Uansett so er eg forelska i ein gutt i klassen, men det blir jo kanskje litt rart viss eg kanskje er trans og liker ein gutt? Vel,gutter er kule og eg liker tinga dei gjer og kordan dei oppfører seg. Før blei eg mobba,egentlig utan grunn. Var det fordi dei (som mobba meg) såg at eg var annerledes? Vel.. Eg har angst heile tida og mamma vurderer skilsmisse.. So eg håpar på eit positivt svar

SVAR

Besvart 12.05.2019 00:56:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Mats fikk psykiske problemer av mobbingen

Mats (16) ble mobbet gjennom hele barneskolen. I 10. klasse endte han på sykehus med store psykiske problemer. Les Mats sin sterke historie her.

 

Les mer
attach_file

Hva hjelper mot mobbing?

Mange ungdom som blir mobbet sier ikke ifra til noen. Hva tror du hjelper mot mobbing? Si din mening i kommentarfeltet!

Les mer
account_circle