Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ikke homofil

Annet 20 år
 

Spørsmål

hei. jeg dro til dro til filipinene med familien min. mens jeg var på en nattklubb kom det jeg trodde var en jente og flørtet med meg. han endte opp med og suge meg mens jeg trodde det var en jente. jeg sitter nå på rommet mitt og tenker over det jeg har gjort, jeg sliter veldig med meg selv jeg er ikke homofil i det hele tatt men har fortsatt hatt min penis i en annen mann sin munn, hva skal jeg gjøre.

Besvart 11.08.2019 10:23
 

Svar
Hei

Først vil jeg nevne at det du har vært med på er helt greit. Du trenger ikke gjøre noe med det du skriver om. Prøv å tenk at du har fått en erfaring du kan lære noe av. Kanskje du har lært noe om deg selv som er nyttig for deg på veien videre. 

Nå vet du kanskje mer sikkert at du ikke er homofil? Mange ungdommer prøver seg frem med ulike seksuelle erfaringer i ungdomsalderen. Det kan være viktig med tanke på å finne ut hva man er, vil og liker.

Hva kan være grunnen til at du sliter med deg selv etter det som skjedde? Er du skamfull? Er det forvirrende å tenke på? Var det både godt og rart på en gang? Kanskje det er litt forvirrende å ha vært i nær kontakt med en person som utgir seg for å være et annet kjønn enn den kroppen vedkommende har - en transperson?

Prøv å legg hendelsen bak deg og tenk at dette er en erfaring du kan ha nytte av på en eller annen måte i fremtiden. Ta gjerne kontakt med helsestasjon for ungdom hvis du trenger å snakke med noen nøytrale fagpersoner som kan noe om det temaet du tar opp og som har taushetsplikt.

Lykke til videre.

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Dette betyr transseksualisme

Gutt eller jente? (colourbox.com)

En person som får diagnosen transseksualisme opplever å ha fått tildelt feil kjønn ved fødsel. Her lærer du med om hva transseksualisme innebærer.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjønnsidentitet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjønnsidentitet