Hopp til hovedinnholdet

Transjente som ikke trives med sin penis.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er transjente. Noe som vil si at jeg ikke trives med min penis. (Går bra noen dager/timer/tider/ganger- mens andre ganger er det jævlig. ) Ønsker meg pupper. Ser for meg livet som kvinne. Riksen er dritt. Jeg, som de aller fleste andre, har seksuelle behov og begjær. Men jeg vil egentlig ikke røre meg selv, så jeg sjekke på Youtube og fant ut at man kan bruke "bliss breath" , "touchless orgasm" , "breathing orgasm" jeg prøvde og set funka. Bare puster på en spesielt måte med spesielle tanker i hodet. Man må kjenne seg selv da. (Kan røre meg.. men liker det ikke/føler meg ekstremt nummen da og følelsesløs innvendig. Får bare ut presset, ikke morsomt. Eller godt egentlig. ) Hvor normalt er dette? Jeg får da "jente-orgasme" med flere på rad og rødming, lyder og ja.

SVAR

Besvart 04.10.2019 17:14:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
account_circle