Hopp til hovedinnholdet

Transjente som ikke trives med sin penis.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jeg er transjente. Noe som vil si at jeg ikke trives med min penis. (Går bra noen dager/timer/tider/ganger- mens andre ganger er det jævlig. ) Ønsker meg pupper. Ser for meg livet som kvinne. Riksen er dritt. Jeg, som de aller fleste andre, har seksuelle behov og begjær. Men jeg vil egentlig ikke røre meg selv, så jeg sjekke på Youtube og fant ut at man kan bruke "bliss breath" , "touchless orgasm" , "breathing orgasm" jeg prøvde og set funka. Bare puster på en spesielt måte med spesielle tanker i hodet. Man må kjenne seg selv da. (Kan røre meg.. men liker det ikke/føler meg ekstremt nummen da og følelsesløs innvendig. Får bare ut presset, ikke morsomt. Eller godt egentlig. ) Hvor normalt er dette? Jeg får da "jente-orgasme" med flere på rad og rødming, lyder og ja.

Besvart 04.10.2019 17:14
 

Svar
Hei

Så fint at du kan hjelpe kroppen din til å kjenne på nytelse selv om du har enkelte kroppsdeler som du opplever som vanskelige å forholde seg til.

Lysten vår er ikke kjønnet. Med det mener jeg at det å kjenne på at du blir kåt og har behov for å tilfredsstille deg selv er helt naturlig uavhengig kjønn og kjønnsuttrykk. 

I utgangspunktet er jo kroppene våre mere like enn ulike. I fosterlivet hadde vi jo alle det samme utgangspunktet før kroppene utviklet seg i ulik retning, hvor kjønnsorganenes utseende begynte å skille seg fra hverandre.

Dette betyr at alle har et medfødt utgangspunkt til å kjenne på lyst og seksuelle følelser uavhengig om tissen går innover eller utover, det som blir viktig er hvordan vi tar imot disse følelsene i våre ulike kropper. 

Hvis du kan fantasere deg til den kroppen du ønsker å ha, samt visualisere at den kan gi deg deilige opplevelser, vil dette gi deg mye glede.

Orgasmen har den samme funksjonen uansett hvordan kroppen din ser ut og hvilket kjønn du definerer deg som. Jo mer du kan anerkjenne disse følelsene som naturlige, uavhengig om din kropp er litt mer uvanlig enn andre kvinners kropper, så har den det samme utgangspunktet når det kommer til det å kunne gi deg gode følelser enten du berører den fysisk eller ikke.

Hjernen vår er kanskje det viktigste sanseorganet vårt når det kommer til det å kunne lage seksuelle fantasier, noe som er helt fint og naturlig!

Fortsett med å utforske ting som kjennes godt ut for deg og kroppen din! Dette er både sunt og helsefremmende!

Hvis du ønsker flere innspill vil jeg anbefale deg å ta kontakt med ichatten.no. Der vil du få hjelp av transkompetent helsepersonell.

Ønsker deg masse lykke til!

 

Hilsen helsesykepleier og spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette betyr transseksualisme

Gutt eller jente? (colourbox.com)

En person som får diagnosen transseksualisme opplever å ha fått tildelt feil kjønn ved fødsel. Her lærer du med om hva transseksualisme innebærer.

Les mer

- Jeg er ikke trans, jeg er bare født i feil kropp

Aksel (ung.no)

Som barn nektet Nora å gå i kjole og skjørt. I dag heter Nora Aksel, og har det mye bedre nå som han er åpen om sin identitet.

Les mer

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Bildet er lånt fra www.colorbox.com

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

Les mer

Hva er en sexolog?

Hilsen sexologen, ung.no

Fra januar 2017 har en ny gruppe fagpersoner begynt å svare på spørsmål på ung.no – sexologer. Lurer du på hva en sexolog er og hva de kan svare på? Da kan du lese om det her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjønnsidentitet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjønnsidentitet