Hopp til hovedinnholdet

Er litt usikker på om jeg er gay, bifil eller hva jeg er.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Har alltid hatt flest jentevenner og er ikke så mye med gutter, er litt usikker på om jeg er gay,bifil eller hva jeg er. Hadde nettopp en liten forelskelse på venninna mi, hun hadde kjæreste og da ble jeg uinteressert. Har alltid likt jenter men jeg er usikker nå? Har blitt mobbet og folk har liksom anntydet at jeg var homo eller bifil eller noe. Så kan dere hjelpe meg. Er usikker, hørt det er vanlig å være det i tenårene.

SVAR

Besvart 07.10.2019 18:55:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle