Har spørsmål knyttet til kjønn Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Har spørsmål knyttet til kjønn

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en tjue år gammel mann som stiller spørsmål ved mitt kjønn. Jeg trenger litt hjelp her. Jeg føler meg på mange måter som en mann og føler at jeg hører hjemme blant menn. Jeg er nå 20 men har lenge følt på at jeg helst burde være en jente. Jeg har ved flere tilfeller onanert til lesbisk porno og fantasert om at jeg var en av jentene i forholdet. For øyeblikket har jeg en kvinnelig partner jeg kommer godt overens med, men jeg føler fortsatt at jeg ikke helt hører hjemme i mitt kjønn. Jeg trener mye, bidrar til hjemmet og gjør ellers mange ting som generaliseres som mannlige aktiviteter, men jeg klarer virkelig ikke å legge fra meg fantasien om å være en jente. Om min samboer er ute en kveld klær jeg meg opp i undertøyet og klærne hennes for å onanere. Jeg har et ekstremt stort ønske om å barbere bena mine og å leve som en mer feminin mann enn det jeg er i dag. samtidig har jeg et ønske om å være mandig. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Innspill?

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvordan få tid til alt i hverdagen

Skole og deltidsjobb, trening og fritidsaktiviteter. Mye å gjøre? Her får du tips til hvordan prioritere skolearbeid, når timeplanen er full fra morgen til kveld.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer