Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan ikke si elsker til foreldrene mine. Hvorfor?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Da jeg var liten, så splittet foreldrene mine seg, og jeg har for det meste bodd hos mamma, i 14 av 15 år. Jeg har problemer med og si at jeg "Elsker dem". Hver gang PAPPA sier det, så enten så bare sitter jeg stille og hodet mitt tømmes for alle tanker, eller så bare lager jeg en gryntelyd som høres ut som ett "ja". Mamma sier det aldri, og jeg liker ikke og være rundt henne, for stefaren min er alltid der, men ellers er det greit med hu. Jeg fordrar sønnen til stefaren min - Min halv-lillebror, for han sier ting om meg som ikke er sant, ber meg gå ut av rommet, og kaller meg dum. Og moren min gjør ikke en dritt. Men det er vel alt.. Hvorfor kan jeg ikke si at jeg "elsker" foreldrene mine?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer