Hopp til hovedinnholdet

Hva betyr følelsene jeg har ovenfor kompisen min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er nå 100% utslitt mentalt. Jeg trenger pause. Ifjor var jeh blrte fra skolen i mange uker fordi jeg fikk krafte angstanfall. Jeg trodde jeg var homofil. Fordi jeg runka til gutter på pornhub i en lang periode Jeg ble stresset og prøvde å komme til et svar. Uten lykke. Jeg konstaterte med at dette må du se an. Jeg har aldri blitt forelsket i gutter. Men i år ble jeg raskt kjent med en ny kompis. Vi er nesten helt like. Jeg liker å snakke å være med han ofte. Det samme gjør han. Men nå lurer jeg på om jeg er forelsket. Jeg liker å få oppmerksomheten av han. Jeg har mangw andre venner fra før av, men jeg gir han all oppmerksomheten. Jeg tenker mye på han. Vet ikke hvorfor. Men jeg begynner å bli litt redd. Jeg er litt skeptisk til forholdet vårt. Er jeg bare veldig glad i han fordi han deler mange av mine verdier? Dette føles merkelig for meg. Det trekker ofte frem usikkerheten min. En bekreftelse fra han hadde vært fint. Jeg tror han også er litt usikker på seg selv

SVAR

Besvart 09.12.2019 21:07:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle