Hopp til hovedinnholdet

Hvordan være en best mulig kjæreste til en transseksuell, (gutt til jente)?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, lurte på hvordan jeg kan være en best mulig kjæreste, typen min er en trans og skal bytte skjønn.... noen ganger føle jeg liksom at jeg ikke er god nok som kjæreste fordi han vil så mye som jeg ikke alltid klarer å gjøre for han! jeg kan liksom ikke få bort smerten hans (psykisk) jeg kan heller ikke bytte ut kroppen hans-.- noen tips til hvordan jeg kan være en bedre kjæreste å forstå mest mulig. jeg vet ikke så mye om hva han må gå gjennom, vet heller ikke hvordan det føles for han å være født i feil kropp... Noen ganger elske jeg han, andre ganger så blir jeg så lei, pga at jeg ikke kan gjøre noe for han! jeg synes bare det er vanskelig av og til, når han har sine dager(måneden!) og at liksom han blir veldig klengete og jeg føler meg som gutten i forholdet..... (liker det ikke så mye) klemz Russen xD

SVAR

Besvart 30.04.2014 20:06:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle