Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Gutt som elsker å gå i dameundertøy.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en gutt på 14 år som elsker å gå i dameundertøy, alt fra bh til bikini og jenteklær, men det er bh og g streng som er favoritten. Jeg vet ikke hvorfor jeg gjør dette og hver glad når jeg er alene hjemme så bruker jeg dameundertøy og når det er fint vær så pleier å gå ned i Hagen i bikini slik at andre kan se meg for det synes jeg at er ekstra opphissene og jeg blir enda kåtere og får enda stivere tiss er det lurt av meg å gå ned i Hagen slik at de kan se meg. Når jeg runker fantaserer jeg om at jeg bruker dameundertøy i hverdagen hele tiden og at jeg onanerer og tar på vaginaen og puppene til voksne damer som jeg kjenner og at jeg puler dem jeg fantaserer ofte om at jeg gjør det med læreren min som er litt søt. Hun er ca litt over 30 år og jeg synes hun er søt, betyr det at jeg liker eldre damer. Jeg fantaserer også om at jeg runker venner av meg, men det er ikke så veldig ofte da. Beklager for et langt spørsmål. Håper på svar så fort så overhode mulig. Hilsen gutt 14 år.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 14 år

Det er ikke slik at vi mennesker kan styre hva vi fantaserer om og blir kåt på. Dette "mønsteret" er noe som blir dannet i oss, og som ofte kommer på bakgrunn av ting vi opplever og sanser ubevisst i møte med at vi blir kåte. 

Hva vi mennesker tenner på er forskjellig. Tenningsmønstre kan sees på som ulike talenter. De arter seg forskjellig, og er ulikt fordelt blant oss mennesker. Det at du blir kåt av å gå i dameundertøy er en variasjon.

Selv om man noen ganger kan oppleve å ha uvanlige tenningsmønstre, er ikke dette noe som er farlig. Sålenge det å gå rundt i bh og dameunertøy tenner deg, samt gir deg positive opplevelser, kan det være en berikelse.

Likevel er det viktig at ikke dette går ut over andre. Med det mener jeg at dersom du går rundt i hagen med dameundertøy og stiv penis for at naboene skal se deg, så er ikke dette greit. Det å kjenne på seksuelle følelser samt det å bli kåt, er jo også noe som må sosialiseres i møte med andre.

Selv om du nyter ulike seksuelle fantasier, er det ikke nødvendigvis slik at alle disse fantasiene bør utforskes i det virkelige livet. Selv om du blir kåt av tanken på voksne damer, er du under den seksuelle lavalder slik at det vil være straffbart for dem å ha sex med deg.

Hvis det er slik at du opplever at det du blir kåt på kjennes problematisk, vil jeg anbefale deg å dele det du kjenner på med noen som kan utforske dette sammen med deg. Her kan du ta kontakte Chatten på Sex og Samfunn.

Legger ved noen artikler du kan se på.

 

Ønsker deg lykke til!

Hilsen Ingun

Helsesøster og sexologisk rådgiver
Helsestasjon for Lesbisk, Homofil, Bifil og Trans ungdom,

13-30 år.
lhbt@bga.oslo.kommune.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex og aldersgrenser

sex - illustrasjon

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjønnsidentitet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjønnsidentitet