Hopp til hovedinnholdet

Gutt som elsker å gå i dameundertøy, betyr det at han er homo?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 15 år som elsker å gå i dameundertøy og dameklær, jeg pleier å ta undertøy fra mamma og søstera mi og bruke det ofte, en gang så kastet mamma masse undertøy i søpla så da klatret jeg oppi og hentet alt undertøyet, er det greit? I fjor på juleballet så hadde jeg fått låne en kjole av søstera mi og alle så litt rart på meg. Men det jeg ikke skjønner er hvorfor jenter skal få gå i bh og dametruse og dameklær så mye de vil uten at det blir noe sak ut av det mens når gutter gjør det blir det en stor sak ut av det. Hvorfor er det sånn? Og hva er det jenter har som ikke gutter har? Jeg pleier å gå ned i Hagen når det er fint vær slik at fremmede folk kan se meg og flire litt av meg, er dette greit? Hver gang når jeg går i dameundertøy så får jeg stiv tiss og jeg elsker det bare. Jeg har en kompis som også liker og bruke dameundertøy så vi pleier og bruke det sammen og vi har rundet hverandre flere ganger, betyr det at jeg er homo? Håper på svar så fort så mulig

SVAR

Besvart 08.10.2016 23:48:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
account_circle