Hopp til hovedinnholdet

Får stiv tiss av de andre guttene, betyr dette at vedkommende er homofil?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 15 år og født som gutt, men jeg bruker dameundertøy og dameklær, det startet med at når jeg gikk i tredje klasse og jeg hadde nettopp sluttet med bleie så begynte jeg å Arve truser fra søstera mi og en gang så arvet jeg en g streng og den var så god å ha på at jeg hadde på den hver dag og da tenkte jeg at jeg også ville prøve bh og jeg gjorde det og det var så godt å ha på synes jeg og jeg bare fortsatte og ta mammaen min og søstera mi sitt undertøy og for litt siden så spurte jeg mamma om jeg kunne begynne med dameundertøy og hun sa det var greit og jeg fikk noen bh-er og truser og klær fra henne og jeg ble så glad for det. Jeg har vurdert og ta hormonbehandling slik at jeg kan få større pupper og bli mer som en jente. På skolen så blir jeg litt mobbet siden at jeg bruker dameundertøy og alle kaller meg jente og jeg har også min egen garderobe i gymmen siden at jeg får stiv tiss av de andre guttene, betyr det at jeg er homo da? Håper på svar så fort som overhode mulig!!!!

SVAR

Besvart 27.03.2017 20:49:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

 

Les mer
account_circle