Hopp til hovedinnholdet

Jeg har så mye utflod at det bare renner og blir helt vått i trusa. Bør jeg gå til legen og få sjekket meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det renner utflod! Jeg kjenner bare at det renner og er en ekkel følelse. Jeg har nesten alltid slitt med mye uflod, men de 2 siste ukene har det liksom rent uflod. Kjennes ut som mensen, men så er det bare utlod. Jeg har aldri klødd nedentil og jeg vet ikke hvordan det skal lukte der nede, men det lukter ikke fisk heller ille friskt. Jeg vil helst ikke gå til legen. Må jeg gå til fastlegen for å sjekke meg? For det blir flaut å se legen min etter dette. For av og til nå er det helt vått i trusa det ser liksom ut som tiss det er ikke klumpete i det hele tatt. Men det er ikke tiss. Har hatt mye uflod i litt over 1 år! HJELP! Av og til kan man lukte utfloden gjennom buksa og jeg dusjer ofte og bruker ikke såpe nedentil. visst en gutt f.eks skal ta meg nedentil når jeg har truse på så er det jo ekkelt å kjenne en dam der nede:/... det lukter ikke så godt så da snakker det nok ikke det heller, men som sakt jeg vet ikke hvordan det skal lukte...

SVAR

Besvart 26.04.2017 00:34:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
account_circle