Hopp til hovedinnholdet

Er veldig guttejenteaktig, ville egentlig vært gutt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på tolv år, jeg er veldig guttejenteaktig. Jeg går i gutteklær og har nylig klippet håret kort. Jeg lurer fortsatt på hva jeg vil være, som foresksempel hvis jeg hadde kunnet ha valgt hadde jeg valgt gutt, men jeg er redd for at hvis jeg blir det mister jeg jentevennene mine eller bli mobbet. Jeg er også redd for når jeg kommer i puberteten. For jeg vil ikke ha mensen eller pupper jeg ville heller hatt en penis. Men saken er jeg vil ikke operere eller noe sånt men jeg vil heller ikke ha mensen eller pupper. Jeg tiltrekkes mer av jenter en av gutter, jeg har ikke sagt noe til mamma og pappa men de vet at jeg jeg er guttejente men ikke på den måten. De vet foreskempel ikke at jeg heller ville ha vært gutt. Så det jeg lurer på er om det finnes noe for meg, noe som kan skje for meg. Dere har sikkert mange andre problemer og løse men dette er viktig for meg. Hilsen forvirret jente.

SVAR

Besvart 05.01.2018 23:41:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Hvor kan du finne en, og hva kan de hjelpe deg med?

 

Les mer
account_circle