Hopp til hovedinnholdet

Tenner på dyresex - hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er jeg pedofil eller zoofil ? Hjelp meg! Jeg vil finne det ut! Jeg tenner ikke seksuelt på mennesker. Jeg tenner seksuelt bare på DYR! Med det så mener jeg voksne dyr som har sex med barne dyr og ikke voksne dyr med andre voksne dyr! Hvordan får jeg de seksuelle tenningene vekk! Jeg vil ikke puste eller leve på denne jorden med disse seksuelle fantasiene. Orker nesten ikke livet mer! Hjelp meg til å slutte å tenne på sånnt! Hvordan får jeg de fantasiene vekk ? Jeg blir KVALM av meg selv! Og nei de lystene har jeg ikke hatt nylig, men helt siden jeg begynnte å utforske min seksualitet! Så det har vart i MANGE år! Finnes det ingen behandling for dette ? Kan jeg trygt fortelle det til helsesøster ? Kommer selfølgelig ikke til å leve ut disse tankene i virkeligheten, men sex live mitt er ØDELAGT! Jeg kan ikke ha sex med noen mennesker for hode mitt tenker bare på dyr!

SVAR

Besvart 22.04.2018 12:11:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle